Hoe kan ik thuis energie en geld besparen?

Wat past bij uw huis en uw portemonnee? Gaat u voor isolatie, HR++ glas of toch voor zonnepanelen? Om hier achter te komen bieden wij u als start onze gratis quickscan voor een eerste globaal inzicht. Wilt u advies op maat, dan kunt u kiezen - tegen betaling - voor een advies van een professioneel energieadviseur. Kunt u aansluiten een energiecoöperatie of vereniging met een energiecoach bij u in de buurt? Dan is dat een interessante optie. Kijk op ons overzicht van adviseurs.

Wat is voor mij de beste investering?
Gratis online energieadvies met de quickscan!

Neem uw huis onder de loep met onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, vertellen wij u welke energiebesparende maatregelen bij uw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel u kunt halen!

Doe de quickscan
Kan ik ook persoonlijk advies krijgen?
Laat een gecertificeerd adviseur langs komen!

Onze online quickscan is niet geschikt voor elke situatie. Is uw huis een monument of onderdeel van een VvE? Heeft uw huis vocht- of ventilatieproblemen? Voelt u zich niet zeker genoeg om zelf te kiezen? Wilt u begeleid worden bij de uitvoering? Twijfel niet. Kies voor kwaliteit!

Maak een afspraak