Zijn er subsidies of betalingsregelingen?

Voor sommige maatregelen is subsidie mogelijk. De rijksoverheid biedt op dit moment een subsidieregeling voor warmtepompen, zonneboilers, pelletkachels biomassa installaties (ISDE regeling).

Is er subsidie?
Alle informatie in een handig overzicht!

Subsidies zijn eigenlijk niet nodig, want een investering in energiebesparing verdient zich altijd terug. Toch zijn subsidies mooi meegenomen. Wij hebben alle informatie over de huidige subsidieregelingen voor u op een rij gezet. Ontvang de informatie direct in uw mail.

Vraag de informatie aan
Is de landelijke financiering iets voor mij?
Tot wel € 25.000,- aan energiezuinige maatregelen voorgeschoten!

Voor uw duurzame verbouwing of zonnepanelen kunt u het beste spaargeld gebruiken. Het rendement is veel hoger dan de rente die u van de bank krijgt. Maar heeft u niet voldoende geld? Er is altijd een goedkope financiering. De rente is zo laag, dat u vaak meteen geld overhoudt!

Informatie aanvragen
Is er nog meer voordelige financiering?
Sommige gemeenten maken energiebesparing wel erg aantrekkelijk!

Er is een landelijke financieringsmogelijkheid tot wel € 25.000,- voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen, isolatie, HR++ glas en meer. Maar sommige gemeenten hebben lokale regelingen die voordeliger zijn! Wij hebben ze op een rijtje gezet!

Informatie aanvragen
Is er ook financiering voor VvE's?
Tot wel €5.000.000,- aan energiebesparende maatregelen voorgeschoten!

Er is nu voordelige financiering speciaal voor VvE's! Deze speciale Energiebespaarlening biedt Verenigingen van Eigenaren de mogelijkheid om duurzame investeringen te financieren aan hun complexen. Handig als uw VvE geen spaarpotje voor energiebesparing heeft! Iets voor u?

Informatie aanvragen