Door uw dak goed te isoleren, bespaart u per jaar gemiddeld 500 euro aan stookkosten. Een goed geïsoleerd huis is comfortabeler en beter voor het milieu. Veel hoeft dat niet te kosten. En sommige maatregelen kunt u prima zelf uitvoeren. Het rendement van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van 9 procent op een spaarrekening.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een dak te isoleren, dit is mede afhankelijk van de stand van het dak. Platte daken kunnen het beste aan de bovenkant geïsoleerd worden, want isolatie aan de onderzijde geeft namelijk een groot risico op dakrot. Schuine daken zijn zowel van binnen als van buiten te isoleren. Isolatie aan de buitenzijde levert de beste isolatiewaarde, doordat het goed aansluit. Als u een zolder heeft en deze niet verwarmt, kunt u de zoldervloer of het plafond van de verdieping onder de zolder isoleren.

Op de website van Milieucentraal leest u meer over de verschillende mogelijkheden om u dak te isoleren.

Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren? Vul dan het formulier hiernaast in en wij bellen u terug voor een vrijblijvend, telefonisch adviesgesprek. Dat doen we graag!